Είσαι fan του Π.Α.Ο.Κ. στο μπάσκετ αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να δεις το γήπεδο της ομάδας σου από κοντά; Κανένα πρόβλημα!

Το myPanorama σου δίνει και πάλι τη δυνατότητα να βιώσεις την αίσθηση του να βρίσκεσαι στο απόλυτο κέντρο του γηπέδου με την εικονική περιήγηση του γηπέδου μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ.!

Θέλετε ένα back-link απ' αυτή τη σελίδα;

Έχετε ιστοσελίδα που σχετίζεται με τον Π.Α.Ο.Κ. και θέλετε να έχετε κι εσείς το δικό σας back-link απ' αυτή τη σελίδα; Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε στην ιστοσελίδα σας το link http://www.mypanorama.gr/paok/palataki.html.
Μόλις εμφανιστεί στα στατιστικά στοιχεία του traffic της ιστοσελίδας μας η είσοδος επισκεπτών απ' αυτό το link, θα προσθέσουμε άμεσα και τη δική σας σελίδα στη λίστα των φιλικών ιστοσελίδων.

Τοπικοί σύνδεσμοι και ιστοσελίδες του Π.Α.Ο.Κ.

comments powered by Disqus
παλατακι δικεφαλος του βορρα kae paok πρελεβιτς εικονικη περιηγηση γηπεδου μπασκετ στογιανκοβιτς paok basket σαραγοσα τεργεστη στεφανελ καε παοκ κλιφ λεβινγκστοουν eikonikh periigish gipedou basket paok ντερμπυ παοκ-αρης κορφας εικονικη ξεναγηση στο γηπεδο μπασκετ του παοκ