Η ομάδα δυναμώνει. Το γήπεδο αναβαθμίζεται. Μπες στους χώρους της αγαπημένης σου ομάδας και δες αυτά που λίγοι είχαν το προνόμιο να δουν μέχρι στιγμής!

Η συνεργασία του myPanorama με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να γίνεις ένα με την ομάδα, εξερευνώντας όλο σχεδόν το γήπεδο μέσα απ' αυτήν την διαδραστική εικονική περιήγηση 360° του γηπέδου της Τούμπας.

Θέλετε ένα back-link απ' αυτή τη σελίδα;

Έχετε ιστοσελίδα που σχετίζεται με τον Π.Α.Ο.Κ. και θέλετε να έχετε κι εσείς το δικό σας back-link απ' αυτή τη σελίδα; Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε στην ιστοσελίδα σας το link http://www.mypanorama.gr/paok/.
Μόλις εμφανιστεί στα στατιστικά στοιχεία του traffic της ιστοσελίδας μας η είσοδος επισκεπτών απ' αυτό το link, θα προσθέσουμε άμεσα και τη δική σας σελίδα στη λίστα των φιλικών ιστοσελίδων.

Τοπικοί σύνδεσμοι και ιστοσελίδες του Π.Α.Ο.Κ.

Έτοιμα banners!

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω banners για να το χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα σας ως παραπομπή για την εικονική περιήγηση! Απλά κάντε κλικ πάνω στο κουμπί "Download".

Banner 340x200px

picture
picture

Banner 300x162px

picture
picture

Banner 200x146px

picture
picture

Στείλτε μας και το δικό σας σχέδιο banner για να εμπλουτιστεί η ιστοσελίδα με περισσότερες επιλογές! Όλες οι γνωστές μορφές αρχείων είναι αποδεκτές (jpeg, gif, png, pdf, bmp, tiff).

comments powered by Disqus
παοκ θεσσαλονικης εικονικη ξεναγηση στο γηπεδο της τουμπας δικεφαλος του βορρα paok γηπεδο τουμπας θυρα 4 σαλπιγκιδης κωνσταντινουπολη μαναβης newcastle fc εικονικη περιηγηση γηπεδου μακεδονες βιερινια παρτιζαν νικολας eikonikh periigish stadiou κουδας paok virtual tour 360 παναγιωτης κατσουρης ζαγορακης αλαμανα
without registration tracker